Facebookpagina Vrienden van de Vliet

Facebook profiel vvdv

Beste Vrienden van de Vliet,

De opening van zwembad de Vliet nadert met rasse schreden. Tijd voor drastische maatregelen. De Facebook pagina van Vrienden van de Vliet is momenteel een persoonlijke profielpagina. Eigenlijk vindt Facebook dat niet goed, want Vrienden van de Vliet is geen persoon.

Daarom gaat onze IT-vrijwilliger deze profielpagina deze week omzetten in een bedrijfs/fan-pagina.

Dit heeft als voordeel dat deze ook gezien kan worden door niet Facebook-aangeslotene. Bovendien is er makkelijker informatie te delen tussen Facebook en andere website’s (bijv. vriendenvandevliet.nl). Daarnaast kan elke potentiële vriend of vriendin middels een simpele pagina-like volger en deelgenoot worden van het wel en wee van ons geliefde zwembad. En zo zijn er meer voordelen…

Gevolg van dit alles is wel dat u opeens geen vriend of vriendin meer bent. Maar niet getreurd! Alle huidige vrienden worden automatisch omgezet in pagina-likes, zodat de berichten van de Vrienden van de Vliet als vanouds op uw tijdlijn verschijnen.

Helaas biedt Facebook niet de mogelijkheid om bij de overzetting van Profiel naar pagina ook alle geplaatste berichten te kopiëren. Dus in het begin is er even weinig te zien. De IT-vrijwilliger heeft plechtig beloofd zoveel mogelijk, zo snel mogelijk terug te zetten vanuit de backup.

Wij houden u op de hoogte.